DSS/SSS Recruitment Test Past Questions & Answers PDF Download Now

This E-book contains Past questions and answers for the State Security Service and the Department of Security Service SSS/DSS Recruitment. are you among the applicants that applied for the 2019 SSS recruitment? or you are looking for where you can download the past questions and answers PDF? if yes, you are at the right place in these articles, we will show you how to Download the SSS/DSS Recruitment past question and answers without stress read to the end of this article as we show you how to succeed in the SSS/DSS Recruitment screening exercise.

DSS/SSS Recruitment Test Past Questions & Answers PDF Download
DSS/SSS Recruitment Test Past Questions & Answers PDF Download

Most of the questions included in the past question and answers of the State Security Service were repeated over time. We would like you to note that the SSS is recruiting people based on merit and that the competition in this prestigious organization for vacant positions is very rigid because it has many interested candidates with very few positions.

Why should you purchase this past question?

It provides you a concentrated understanding of the real examination of what to expect in the examination because the State Security Service and the Department of Security Service SSS/DSS  normally repeat 80% of the exams on yearly. If you see the questions in the exam hall, you will easily remember answers to questions, thereby saving time for other tougher questions. it will give you trust in the real thing before you join the hall.it will also Increase your experience before the examination.

What Area will the State Security Service and the Department of Security Service DSS/SSS Ask Questions from?

READ ALSO   Nigeria Customs Service Past Questions and Answers | PDF Download Now For Free

Below are  Are the features and samples of the SS/DSS Questions

FEATURES:

  • i. English language
  • ii. Mathematics
  • iii. Current Affair
  • iv.  General Knowledge

Sample Questions from Previous Years.

1. What is the full meaning of ICPC?

  • A). Independent Corrupt Practices Commission
  • B). Independent Corrupt Practices Consults
  • C). Independent Corrupt Practices and other related offences Commission
  • D). Independent Corruption and Financial Crime Commission

2. The main Duty of SSS is to protect

  • (A)President and His Family
  • (B) Governor and his Family
  • READ  Oil and Gas Aptitude Test Past Questions and Answers | Free Pdf Download
  • (C) Senior Government Officials
  • (D) All people in the State

3. The current inspector general of police is

  • (A) Abacha Aminu
  • (B) Saint Farad Bida
  • (c) Ibrahim Mohammed
  • (d)None of the Above

4. Which of the following courts served as the highest judicial organ for Nigeria up till 1963?

  • A).  Supreme court
  • B). Federal Court of Appeal
  • C). Appellate court
  • D). The privy council

5. Laws made by the State government are known as

  • A). Edicts
  • B). Bye-law
  • C). Acts
  • D). Decrees

6. Which of these men introduced indirect rule in Nigeria?

  • A). Mungo Park
  • B). Dr. Nnamdi Azikiwe
  • C). Lord Lugard
  • D). Sir James Robertson

7. The symbol ‘Y’ in the Nigerian coat of arms represents

  • A.The Y junctions in Nigerian cities
  • B). Unity and Faith, Peace and Progress
  • C). Stand for the beauty of Nigeria
  • D). the Rivers Niger and Benue

8. The two main rivers flowing through Nigeria

  • A). The mountain peaks in the north
  • B). The shape of the Federal Capital Territory
  • C). River Niger and River Benue
  • D). None of the Above

8. Who designed the Nigerian flag?

  • A). Michael Taiwo Akinkunmi
  • B).Louis Edet
  • C).Oba Isegie of Benin Kingdom
  • C).Lord Lugard
READ ALSO   Download NSCDC Civil Defence Past Questions & Answers PDF 2019 Easy Steps

9. The first state creation in Nigeria took place under the regime of

  • A). Ibrahim Babangida
  • B). Mohammed Abacha
  • C). Yakubu Gowon
  • C). Murtala Mohammed

10. What does the eagle in the Nigerian coat of arm represent?

  • A).  peace
  • B). Terror
  • C). Agriculture
  • D). Strength

We have all DSS/SSS Recruitment Past Questions and Answers in soft downloadable copies and they all are available on request only.

How to Download the DSS/SSS Recruitment Past Questions Answers PDF

These past questions and answers cost for N2,000 only we will send it directly to your email. following the guidelines below to make your payment

To download the DSS/SSS Recruitment Past Questions and Answer, follow the steps below:

COST: 2,000 NGN

Payment Details:

Account Name: IMOH NKEREUWEM ASUQUO

Account Number: 2048501073

Zenith Bank PLC

____________________Mobile Transfers fully Accepted_____________________

Please pay the above sum to the information below to get your DSS/SSS Recruitment Past Questions and Answer sent straight to you by mail or other alternative means as you choose (alternative means might include: WhatsApp, Facebook, etc.).

What to do after payment:

After paying the stipulated amount successfully to the account hereby provided,

Follow the steps below and send Your details to 08125457266;

Send the following:

  • Depositors Name, Name of the Name or Account Name used for payment/transfer
  • Email address (Please ensure that you can access the email you send to us.)
  • Past question paid for< DSS/SSS Recruitment Past Questions and Answer Pdf>

For inquiries before and after payment, you can call our agent on 08125457266 or send us an e-mail at [email protected] or send us a notification on WhatsApp with our number (08125457266)

N/B: You will receive past questions in your email address or via Whatsapp immediately after your payment has been received (depending on the platform you want)

READ ALSO   Nigerian Army Recruitment Past Questions & Answers PDF Free Download

Assurance of Delivery

If you are not sure that the past questions will be delivered to you as we promised?

There’s no worry. We understand that many individuals are afraid of making transactions online, likely based on personal experiences. Although our services are based on honesty and integrity, we would like to assure you. This has again been demonstrated. With previous question sales, it’s one of the reasons we’re prominent. Our service is trustworthy. We have provided our clients with excellent and reliable services.

However, in less than 20 minutes from payment, you can make the payments and get your past questions transferred to you.

Searches related to Dss/SSS recruitment past questions and answers PDF

We believe this article was interesting and helpful, if yes, don’t hesitate to use Our share buttons below to inform your friends and relation via Facebook, WhatsApp twitter, Pinterest etc!