Ogun State Subeb Past Questions & Answers PDF 2019 | Download Now

Ogun State Subeb Past Questions & Answers PDF 2019: Did you apply for the Ogun State Universal Basic Education SUBEB Recruitment? if yes this ebook is for you. in this article will show you how you can succeed in Ogun State Subeb Recruitment Exams with the help of this past questions I urge you to read this articles to the end there you will the easy way can download the past question into your android phone and computer.

Ogun State Subeb Past Questions & Answers PDF 2019 | Download Now
Ogun State Subeb Past Questions & Answers PDF 2019 | Download Now

This Past question is strictly for candidates the applied for the Ogun State Subeb Recruitment. it is in a PDF format that you can carry it on your phone to aways way you like without stress. I know that you may be asking why you need these past questions below are the reasons why you need this past question.

Why You Need the Ogun State Subeb Past Questions & Answers

If you really need the Ogun State Subeb recruitment, you might be considering passing questions in your mind. Besides other explanations that we have gathered from users who have purchased our past questions in the past and have been successfully recruited which we have included in the latter part of this blog, here are a few reasons why you should purchase this past question.

  • It gives you a focused insight into what to expect in the actual examination.
  • 80% of questions contained therein are usually repeated by such schools either directly or rephrased.
  • You will easily recall answers to questions if you see them in the exam hall, thereby saving you time for other tougher questions.
  • It gives you confidence before you enter the hall for the actual thing.
  • Increases your experience and makes you understand patterns for the question from this agency.
READ ALSO   FRSC Recruitment Past Questions And Answers Download PDF Now

Samples of Ogun State Subeb Past Questions & Answers

1. Which of the following was not a significant problem in the implementation of the 1976 Universal Primary Education?

(a).Language policy  (b).Political discrepancies  (c). Financial problem (d) Girl-child education (e) Public enlightenment

2. Which of these is not one of the functions of philosophy?

(a). Analytic function (b). Speculative function (c).Inspirational function (d).Prescriptive function (e).Descriptive function

3.Philosophy can be described as an activity in three modes or styles namely?

(a).Speculative, metaphysics and prescriptive (b) Speculative, prescriptive and analytic (c) Speculative, analytic and epistemology (d) Metaphysics, analytic and Prescriptive (e). Prescriptive, epistemology and axiology

4. Area of Philosophical inquiry include

(a).Metaphysic, epistemology (b).Metaphysic and mechanism and epistemology (c).Metaphysics, axiology, and materialism (d).Epistemology, axiology, and mechanism (e).Metaphysics, materialism, and mechanism.

5.The school of philosophy of education associated with the concepts of freedom, choice responsibility and self-reliance is

(a).idealism  (b).realism (c).existentialism (d).naturalism (e) Marxism

6.A factor that is not directly responsible for examination malpractices in school is

(a).Lack of committed teachers (b).Religious intolerance (c).The inability of teachers to make lessons interesting (d). The inability of school managers to motivate teachers (e).Student desperation for certificates.

7.In the study of society, the family value commonly emphasized is

(a).Polygamy (b).Polyandry (c).Serial polygamy (d). Continuity (e).Monogamy

8. A theoretical perspective that I? not emphasized in the sociology of education is

(a). Conflict (b). Interactionism (c) Feminism (d) UBE (e). Marxism

9. The major consequence of Western education in Nigeria is.

(a). Decentralization of the system (b). Lack of teacher preparation (c) Destruction of indigenous cultures (d) Centralization of the system. (e). Corruption

9. Which of the following is not a factor that holds society together?

(a). Participation and interaction (b). Cohesion (c). Conformity (d). Politics (e) Co-operation

10. Which of the following is not a characteristic of the second group in the socialization process?

(a). Impersonal behavior (b). Intimate relationship (c). Indirect contact (d). Limited face to face contact (e). Formal behavior

11.The Management of secondary schools in a State is the responsibility of the

(a). Schools Board (b). Ministry of Education (c). Executive Council (d) Education committee (e). NUT

Which of the following is a line – staff in a school system?

(a). The teacher (b). The bursar (c). The administrative officer (d). The secretary (e). The executive officer

12.Which of the following is not part of the acronym “POSDCORB”?

(a).Planning (b). Coordinating (c). Commanding (d). Organizing (e). Reporting

13. Which of the following constitute the administration of school?

(a). Men and women (b). Staff and students (c). Academy and non-academic staff (d). Money and materials

14.The Logbook keeps records of

(a). Staff movement (b). Financial transactions (c) School activities (d). Students’ activities (e). Teachers’ promotion

15. The control of unity school in Nigeria is the responsibility of the

(a). Universal Basic Education Commission (b).Federal Ministry of Education (c). Parent-teachers Association of Nigeria (d). All Nigeria Conference of principals of secondary schools (e). State Ministries of Education

READ ALSO   Nigeria Customs Service Past Questions and Answers | PDF Download Now For Free

How to Download Ogun State Subeb Past Questions and Answers

The test questions can be downloaded, and you can have them in pdf format on your computer, making it easy to download the Ogun State Subeb Past Questions.

These past questions and answers cost for N2,000 only we will send it directly to your email. following the guidelines below to make your payment.

To download the Ogun State Subeb Recruitment Past Questions and Answer, follow the steps below:

COST: 2,000 NGN

Payment Details:

Account Name: IMOH NKEREUWEM ASUQUO

Account Number: 2048501073

Zenith Bank PLC

____________________Mobile Transfers fully Accepted_____________________

Please pay the above sum to the information below to get your Ogun State SubebRecruitment  Past Questions and Answer sent straight to you by mail or other alternative means as you choose (alternative means might include: WhatsApp, Facebook, etc.).

What to do after payment:

Ogun State Subeb Recruitment Past Questions & Answer

After paying the stipulated amount successfully to the account hereby provided,

Follow the steps below and send Your details to 08125457266;

Send the following:

  • Depositors Name, Name of the Name or Account Name used for payment/transfer
  • Email address (Please ensure that you can access the email you send to us.)
  • Past question paid for< Ogun State Subeb Recruitment  Past Questions and Answer Pdf>

For inquiries before and after payment, you can call our agent on 08125457266 or send us an e-mail at [email protected] or send us a notification on WhatsApp with our number (08125457266)

N/B: You will receive past questions in your email address or via Whatsapp immediately after your payment has been received (depending on the platform you want)

Assurance of Delivery 

If you are not sure that the past questions will be delivered to you as we promised?

There’s no worry. We understand that many individuals are afraid of making transactions online, likely based on personal experiences. Although our services are based on honesty and integrity, we would like to assure you. This has again been demonstrated. With previous question sales, it’s one of the reasons we’re prominent. Our service is trustworthy. We have provided our clients with excellent and reliable services.

READ ALSO   Download IMSUBEB Past Questions Answers PDF 2019 | Updated Copy

Ogun State Subeb Recruitment Past Questions & Answer: However, in less than 20 minutes from payment, you can make the payments and get your past questions transferred to you.

We believe this article was interesting and helpful, if yes, don’t hesitate to use Our share buttons below to inform your friends and relation via Facebook, WhatsApp twitter, Pinterest etc!